Jeanette

Ny klocka...
Äntligen tog jag beslutet att köpa mig en Jet Set klocka. Har ju gått och sneglat på dom hur länge som helst, men har väl tyckt det va onödigt eftersom jag inte är någon klockmänniska. Nästa beslut att tas va ju att bestämma färg. Vilka underbara massor med färger att välja på. Valet stod mellan gul och orange, gul för att matcha mina nya converse eller orange till min coola väska. Valde orange och sen skulle det väljas bling bling eller inte. Självklart med bling bling.  Måste bara säga, är så jäkla nöjd.

Förtvivlad......
Fem dagar kvar tills det nya schemat börjar. Är arg, ledsen, förbannad men ändå mest förtvivlad. Visst, man ska va tacksam över att ha ett arbete att gå till men man måste känna att man fortfarande har ett liv utanför arbetsplatsen också. Så som det kommer att bli så är jag borta sex dagar i veckan, går på söndag kväll och slutar fredag morgon.  Därav måste jag sova en jädrans massa timmar på dan och det är svårt.
Ja det blir ju inte bättre av att gnälla, det har jag minsann lärt mig, men jag bara måste...

Glad Påsk.....
Glad Påsk till er alla som läser denna blogg (tror ej det är så många faktiskt.) I går firade vi påsk här hemma hos oss, en lugn tilldragelse. Sara raringen har varit hemma i två veckor, så hon va på plats. Tom jobbade på Smak så han kunde inte komma hem till E:a. Brossan va sjuk så han kom inte heller. Svärföräldrarna, Lennart, Julia och så jag va på plats.
Hade gjort några riktigt smarriga räkbakelser till förrätt, sedan blev det ägg, sill, Jansson, lax, omelett, köttbullar, prinsekorv och en del annat.
Konstigt det där med jul och påsk mat, efter två tre tuggor är man proppmätt. Hur kommer det sig?

På kvällen kom Saras kompis Reneé hit en sväng innan pinglorna skulle ut och partaja....