Jeanette

Ledig :-)
Nu är jag äntligen ledig i fyra dagar. Äntligen säger jag. Det är nämligen långt mellan ledigheten, är bara ledig en hel helg var fjärde vecka där i mellan jobbar jag alla helger, fre, lör eller sön och alla vardagar. Familjeliv vad är det? Men nu ska jag inte klaga..
Bjussar på en bild av mig sjäv för en gångs skull.
Dags....


Nu är det strax dags. På torsdag åker Julia och Olivia till Danmark för att tävla i Em i HipHop. Det är första gången tjejerna ska representera Sverige. Dom börjar nog bli smått nerviga nu.
Midsommar 2011
Midsommarn är över för denna gång. Som vanligt firade vi den uppe i Torpet. Alla de som skulle fira med oss kom vid 13 snåret och då fikades det med midsommartårta. Efter det va det dags för att klä midsommarstången och sedan dans runt den. Efter det femkamp, som vanns av en av tjejerna för en gångs skull. Vid 18 taget va det så dags med midsommarmaten som bestod av 5 1/2 kg köttbullar (stekta av mig) massor av sill, gräddfil, sallader, potatis, potatissallad och en massa gott kött som grillades. Snacka om man rullade fram sen. Fast inte fick man vila länge inte, tipspromenad med efterföljande tävlingar, prisutdelning. Kaffe, godis, glass, så slutade midsommarfirandet hos oss.