Jeanette

Utan frulle
Hörde på nyheterna ibåde i går och i dag att barnen i Linköping inte får någon frukost på förskolan och fritids. Va fan tänker Linköpings politiker på?
Börjar barnen 06.30 är det ju inte alltid så lätt att hinna med en stadig frukost hemma, många vill ju vara vakna ett tag innan det smakar. Ska de stackars barnen och föräldrar gå upp mitt i natten för att hinna med. Nu är det meningen att barnen ska ha frukost med sig till dagis ( oj ursäkta, förskolan) Tänk de barn som inte får med sig någon frulle, ska dom va utan tills lunchen? Snart ska dom väl ha matlåda till lunchen också hemifrån. Tänk dom som äter gröt, ska dom micra den?  Det där med att frukosten är det viktigaste målet, vart tog det vägen.
Allt detta som dom sparar in ska läggas på personalen enligt politikerna, BULLSHIT!!!!!!
Urk, fy och blä!!
Gårdagen va ingen rolig historia för mig..
Först va jag och S i väg och tränade, sen hem och käka lite och sen till jobbet. Allt va frid och fröjd kl 14 när jag började, men bara en halvtimme senare började jag kallsvettas och as ont i magen. Hann med nöd och näppe rusa in på toa och där spydde jag som bara den. Frid och fröjd tänkte jag när det va gjort men det hann bara gå några min så va det dags igen. Efter det insåg jag att det nog bara att cykla hem igen. Efter att jag cyklat kanske 100 meter fick jag slänga mig av cykeln och spy i en buske, cykla en liten bit till sen va det dags att kasta mig av cykeln igen. Tredje gången hann jag inte ens av cykeln utan jackan fick ta emot spyan. Hem och bädda ner mig, sen va det skyttetrafik till badrummet ett antal gånger.
Hur fasen blev det så, känner ingen som varit dålig som jag blivit smittad av. I dag känner jag mig bättre det som känns är bara träningsvärk i magen efter allt spyande.
HÄRLIGT INLÄGG VA?
Bloggare!
Jag är en bloggare som är urusel på det jag gör. Jag är dålig på att uppdatera, skriver tråkiga inlägg som absolut ingen har någon glädje av. Fast även om det är så fortsätter jag knåpa ihop lite inlägg då och då, bara så ni vet.
Bilden är på mig för många, många år sedan tillsammans med min mor.