Jeanette

Älskade dockor..
Jag bara älskade klippdockor eller pappersdockor som jag sa när jag va lliten. I huset som jag bodde i va det gott om veckotidningsläsare men inga barn förutom jag.Så med andra ord va dockorna mina tyckte jag men jag vågade aldrig fråga efter några. Så i stället placerade jag mig i soprummet med en sax i högsta hugg och letade efter tidningar med klippdockor i som damerna i huset slängde.
Gissa vem som hade mest pappersdockor av mig och mina kompisar? Jag hade ju från nästan alla tidningar som Allers, Året Runt, Hemmets Journal, Hemmets veckotidning, Allas och några fler. Mina bästa dockor va Familjen Trapp i Sound of Music och Saltkråkebarnen. Skrållans kläder va så häftiga för de hade en baksida som man vek över dockan.
Tyvärr har jag inga klippisar kvar utan dessa har jag lånat från nätet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Slöisar..
Här sitter vi, Julia och jag med varsin Mac i knät och är väldigt osociala. Julia bloggar för 5678.se som är en dansblogg som även ska ges ut i pappersform 2014. Själv försöker jag tota ihop något klokt och intressant men det är svårt.
Snart kommer nog männen i familjen instormande, skitiga och kalla efter 4 dagar på en ö i S.t Annas skärgård. Jaktresa kallas det men så mycket jagande har det nog inte blivit skulle jag tro, fast socialt umgänge far och son är inte heller fy skam.
Lånar en bild som sonen tagit.
 
 
Jag lägger ner nu och försöker med ett inlägg lite senare igen..
Zombiefilmer
Är lite insnöad på zombiefilmer faktiskt. Den bästa är ju serien Walking dead.  I dag har Jullan och jag tittat på en som hette Warm Bodies. Hade aldrig hört talas om den men den va helt ok.