Jeanette

31 jan 1996
 
Det va den dagen vårat yngsta barn föddes, alltså är det hennes 17 års dag i dag.Grattis du fina underbara Julia. Vi hade kalas för henne redan i söndags med släkten som kom och det va väl tur det för på måndagen blev jag sjuk och nu är även far i huset dålig.
I alla fall va det full rulle här och ganska så trångt men det gick. Vi har ju inte haft något storkalas sen vi flyttat in så detta va det första.
I dag har bara vi firat henne lite grann men summa sumarum tror jag ändå att det vart godkännt. Eller!!!
 
 
 
Soffhäng

Soffan är min plats i natt. Blivit förvisad från sovrummet på grund av att jag hosta nyser och är varm som en kamin. Med andra ord sjuk.
Så här har jag tillbringat hela min dag i dag.

I går hade vi kalas för Julia med mycket folk. Hon fick många fina och bra presenter. Några till blir det på torsdag när det är hennes födelsedag på riktigt.
Sara åkte tillbaks till Stockholm i dag och Tom i morgon.

Inte igen......

Nu är det en sån där natt igen när jag inte kan sova.... Ligger här och tittar på film men inte blir jag tröttare för det.
I morgon ska vi ha kalas här för Jullan som fyller 17 år nästa vecka. Hela familjen blir samlad eftersom Sara kom hem i går och Tom kommer i morgon. Ja inte bara hela familjen utan släkten kommer ju också.