Jeanette

Härligt!!!
 
Nu äntligen funkar min blogg igen. Konstigt att jag har haft abstinens för det, Jag som inte ens skriver på bloggen varje dag men det man inte har det saknar man...
Det kommer att komma mer inlägg med New York bilder, kanske i morgon. Nu är jag snart på språng för att åka iväg till jobbet, denna natt sen ledig två.
Till något helt annat, idag har jag provat att "grädda" kvarg och oj vad jag gillade det. Är ju inte förtjust i kvarg som är så bra särskilt mättande när man försöker reducera sin vikt.
 
225 gr naturell kvarg 0,2 procent
1 ägg
stevia (sötningsmedel) jag tog lite vaniljsocker
frysta bär
Rör ihop kvarg, ägg, sötningsmedel, häll i en liten form och tryck ned de frusna bären. Grädda sen i 200 gr i ca 25-30 min
Jätte gott tyckte jag men jullan trodde jag skulle förgifta henne.
 
 
 
Middagsmaten vart också väldigt kalorifattig men gott. Äggnudlar och vokade morötter, vitkål och tre skivor lufttorkad skinka.
 
 
Vad händer???

Något har hänt med min blogg.  Kommer inte ut på den, står att serven inte kan hitta den. Konstigt detta, jag kan ju fortfarande skriva inlägg men kan inte ut för att se det färdiga resultatet.  Har varit i kontakt med Blogg.se så hoppas det kan lösas.  Inte kul om den är borta för evigt, har ju betalt in för PRO ett år till.  Nej det måste fixas på något sätt.  


Så här ser det ut när man försöker gå in på den.