Jeanette

konfirmation
I går va Lennart och jag på konfirmation för en av ungarna i släkten, kusinbarn till våra barn. Att behöva stå ut med att gå på en högmässa i kyrkan bär mig emot men ville inte göra Karro besviken. Jag kan tycka kyrkor är vackra att titta på men att höra allt jävla hycklande från prästen gör så det vänder sig i magen på mig. I alla fall va vi på plats i Ärla kyrka, liten kyrka på landet. Konfirmationen va så seg, tog 1 1/2 timmar trrots endast fyra konfirmander. 
Jag tror redan de är på väg upp till han där uppe.
 
 
 
 
 
 
Efter minglandet vid kyrkan va det dags för det bästa. Smörgåstårta och kakbuffee´hemma hos värdfamiljen. Säger bara WOW så gott det va.
 
 
 
 
Vill ha….
Alltså vad jag skulle vilja ha nya möbler hit hem. Något som jag ledsnat på är vår divansoffa. Gissa om jag va encis för tre år sen när den införskaffades. Min man tyckte vi skulle ha en vanlig soffa men jag sa divansoffa, tänk om jag hade lyssnat på honom.
Ny soffa, ett par fåtöljer och ett nytt soffbord vore nice.
 
 
Kan jag få detta tack..
Fyllt år..
I går 25 augusti fyllde jag år. En lite konstig födelsedag eftersom ingen av våra barn va hemma och grattade mig. Har ju varit bortskämd med att ha någon här när jag fyller och bli lite uppvaktad. Nu fick jag ju självklart telefonsamtal av dem alla tre och Lennart hade blommor med sig hem.