Jeanette

Solig dag
I dag har det äntligen varit en dag med solsken, underbart.  Lennart o jag for till Torpet tidigt för att kunna ha en heldag där. Så fort vi kom dit skulle arbetsbyxorna på för herrn medan solstolen fram för mig. Där låg jag sen i stort sett hela dan, inte många ryck jag gjorde. Julia kom upptraskande framåt dan.  4,5 km är det hemifrån oss upp till vårat torp.  
Nu sitter jag på jobbet, det är mindre kul för det är så förbaskat varmt här inne. Men varför klaga det hjälper inte. 


Från vår balkong.  Köpte jätte häftiga petunior i går, svarta. Midsommar 2015
Midsommar är över för denna gång och det är skönt tycker jag. Eftersom vi hade STUDENTEN två veckor innan kändes det inte helt ok med storbaluns igen. Fast som alltid när man är mitt i det går det bra och blir trevligt. Vi kör ju med knytis, tur är ju det.
Vi börjar alltid med fika vid 13-taget med svärmors jordgubbstårtor.
 
 
Efter det är det dags att fixa midsommarstång och dans kring den. För varje år minskar antal dansare runt stången, undrar varför.
 
 
 
Efter dansadet va det dags för fem kamp. Jag hoppade över eftersom det va dags att ta tag i midsommarmaten.
 
 
Maten är som det sig bör på midsommar. Sill, potatis,köttbullar, bröd, sallad och grillat. Grillningen stod sonen för.
 
 
Efter nån timmars matkoma va det fika med marängswiss och en massa godis. vid 22 taget va firandet slut och vi kunde pusta ut.
 
 
 
Det va våran midsommarafton och vilken tur vi hade för på midsommardagen gick vår vattenpump sönder. Tur att det inte va dan innan..
 
Ekologiskt
Vårat Coop Forum har satsat stort på ett häftigt ekologiskt sortiment med bla Renee Voltaire. Man skulle kunna handla hur mycket som helst om inget annat så för förpackningarna. Så snygga.  

Så mycket spännande produkter.