Jeanette

Min dag
I dag har jag blivit utbjuden av min kompis Susanne på lite födelsedagsfirande. Hon vet ju att jag gillar Ikea och Ikeas frukost så dit drog vi först.
 
 
Strosade runt lite på Erikslund sen va det dags för fika : )
Också det från favoriten Espresso House.
 
 
Sedan drog vi tillbaks till E:a och åkte hem till S och badade. Ljuvligt.
 
 
Min kära man hade blommor med sig när han kom från jobbet.
 
 
 
 
Linkar på
I går va jag hos min "husläkare" angående min fot (hälsporren) för jag har så skitont när jag stått och gått på den en stund. Hon skrev ut lite medikamenten och sjukskrev mig ett par veckor för att vila upp foten. Ska dessutom kontakta en sjukgymnast som ska visa mig det effektivaste sättet att avbelasta foten så gott det går, med tejpning b l a. Tejpa har jag ju gjort men tycker inte jag får till det något bra.
Ja medicinen hämtade jag ut i dag och naturligtvis lunchade jag lite också. Caesarsallad, så klart. Har blivit helt galen i det. Denna gång gick jag till Mocca Deli.
 
 
 
 
 
 
 
Jag va ju tvungen att handla något också så det fick bli en ny almanacka, jätte söt.
 
 
 
Middagen i dag blev laxpytt av rester från kyl och frys. Gott.
 
 
 
Ätit..
Undrar om detta kommer att bli en matblogg, så mycket mat som det börjar bli. Nej det är nog bara för att jag är så nöjd över att jag försöker hitta på något nytt.
I dag blev det stekt falukorv, blomkål och morotstuvning. Så sagolikt gott och självklart smakade det ännu bättre när det serverades på våra nya Mateus tallrikar.