Jeanette

Ledig...
Skönt med ledig helg men trist att jag sovit bort halva fredagen. Kom ju inte i säng förren åtta i morse och klev upp först vid två taget. Om ni räknar så märker ni ju att det blev nog bara knappt sex timmars sömn men det känns så trist att sova när man är ledig. Sen är det ju det att jag ska somna i kväll går väl så där. Nog ältande om det.
Har pratat med både Julia och Sara i telefon (mina döttrar) Jullan berättade om lite köpfynd hon gjort, bla en tavla som jag har betalt 700kr för och hon pyntade 49 kr. Snacka om tur. Sara hade lunch och passade då på att ringa lilla mammi, mina fina tjejer.
Har gjort en super duper god vegetarisk soppa till kvällsmat (tips från Julia)
 
 
VEGETARISK SOPPA
Fräs quarnfärs och grovt hackad lök.Häll på ca 1 liter vatten. Grovt rivna morötter och palsternacka hälls i. Lägg i två grönsaksbuljongtärningar, tomatpure efter egen smak. Jag hade också i två msk tacosås. Krydda med kryddor. Bryt ner lite spagetti och låt småputtra i ca 5 min. Sist pressade jag i en vitlöksklyfta. Skulle gärna haft en klick creme fraiche på men hade ingen hemma. Något gott bröd, som Fazers rotfruktsbröd och en kall öl eller kanske ett glas rött.
En soppa jag varmt rekomenderar.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress