Jeanette

Gotland
Efter att vi installerat oss på vårt fina hotell va det dags för lite Visby sightsing. Far och son ville utforska Visby saluhall som låg mitt emot vårt hotell. En saluhall som även serverade massa olka drycker ( därför de ville dit ) Jag, Sara och Julia knallade i väg för att kika runt. Här kommer ett stort gäng bilder.
 
 
 
 
Efter en lång kall och ruggig promenad smakade det bra med lite fika på ett ställe som jag inte kommer ihåg vad det hette.
 
 
 
När vi kom tillbaks till hotellet hittade vi dessa två herrar ganska utslagna i vårt rum.
 
 
Det blev en promenad en stund senare med Tom innan kvällsnöjet.
 
 
På kvällen träffades vi inne hos ungarna med lite påskpresentöppning, kortspel och lite drickbart innan det va dags för ett besök på G:a Masters. En restaurant som jag varmt kan rekomendera. Bra service och sagolikt god mat.
 
 
 
En fantastisk dag har det varit tillsammans med hela min familj.
 
Hotell Repet
Vi bodde på ett jätte fint ställe innanför ringmjuura, vid Österport. Hotell Repet hette det och ägs av Jonas Jonasson författare till bla Hundraåringen.....
Hotell Repet är ett lägenhetshotell med sju lägenheter, tror jag, alla med olika rumslösningar. Vi hade två lägenheter på första våningen, en ut mot Hästgatan och den andra in mot gården. Lennart och jag tog det ut mot gatan, kanske inte så smart med tanke på alla som gick där nattetid mellan resturangerna. Men vad gjorde väl det. Hotellet har ingen personal på plats utan all kommunikation gick via mail, sms och telefonkontakt och det funkade perfekt.
 
 
 
 
Familjeweekend
Vi har varit på en liten resa jag och min familj. Det blev bestämt redan i julas att vi skulle åka i väg till påsk då alla kunde vara lediga. Eftersom varken sonen eller mannen varit på Gotland blev det klubbat att vi skulle besöka "öjn".
Lennart, jag och Julia åkte härifrån E-tuna och Sara och Tom kom från Stockholm med buss. Båten tog ca tre timmar, lagom överfart enligt mig. Vi hann med lite mat och dryck, fantastiskt goda surdegstoasts.
 
 
 
 
 
 
 
 
Det kommer ju självklart fler bilder men börjar så här.