Jeanette

Lördagsnöje..
Vad har jag gjort i dag då? Ingenting som vanligt... Eller lite kanske. Åt långfrukost framför tv. Lennart åkte ivg och bytte däck på vår och en kompis bil. Efter frullen körde jag igång tvättmaskin och slet fram dammsugaren och drog igenom lägenheten.
Sen tänkte jag rama in kartan som man skrapar fram länder på men fy vad trist den va. Nej den va inget rolig alls så det blir nog till att köpa en vanlig världskarta som man kan sticka nålar i.
 
 
Ja så den stora ramen jag köpte för detta ändamål får jag hitta på något annat med.
Sen så tog jag ner vår tygtavla från sovrummet och bytte tyg på den.
Det gamla tyget...
 
 
Nya tyget
 
 
När man ser denna bild ser det väldigt beigt ut men det känns helt ok med lite nytt.
Dagen..
I dag va jag och en kompis iväg till Västerås och Ikea. Jag har varit där väldigt mycket på sista tiden.
Lite handlade jag ju också, som sig börs. Lite tyg, lakan, ljus,en stor ram, en väska och sen te från Ritual. Det va ju inte så mycket men 700 kr gick det på i alla fall.
 
 
Tänkte även köpa två nya fönsterlampor till rummet men det är ju snart dags för adventsljusstakar så det fixar jag vid ett senare tillfälle. Måste väl även tänka lite på att hålla i pengarna för inte blir man rik av att vara sjukskriven.
Ja sen fikades det och käkades det lite medan vi va på Erikslund.
Sen har det inte hänt så mycket mer av intresse i dag, känner mig rätt så uttråkad faktiskt.
Finbesök..
I dag har min bästa vän varit här och lunchat med mig. Det är så länge sen vi träffades men det blir så när man arbetar olika tider. Jag fick massor med fina paket av henne (födelsedagspresenter) så mysigt att träffa henne.