Jeanette

Halvblind….
Är det inte det ena så är det de andra...
I går kväll började mitt vänstra öga bete sig kostigt, kändes som att jag hade något skräp som hängde framför ögat. Det bara tilltog mer och mer och till sist såg jag streck "flugor", prickar, och "spindelnnät plus att synen blev jätte dålig på ögat. Äsch tänkte jag det går väl över under natten. Fast när jag vaknade va det ännu värre. Försökte ringa både vårdcentralen och ögonkliniken men deras köer va fulla, återkom nästa vardag, som skulle va på måndag. Jaha då skiter jag väl i det då tänkte jag men efter att jag pratat med en bekant senare på dagen ringde jag rådgivningen och fick en akut tid på ögonkliniken.. Visade sig att jag hade en glaskroppsblödning och en skada på linsen. Tydligen inte allt för ovanlig när man är närsynt och kommit upp i min ålder.
Jag fick i alla fall genomgå en "laseroperation" och en ny besökstid på måndag. Hoppas det ger med sig nu med den dåliga synen för det är fan som att jag är halvblind.
 
 
Besök i grannstaden..
I dag har jag varit i grannstaden Västerås med två kompisar. självklart va det IKEA vi skulle till men först ett besök på Dollarstore. Handlade lite kryddor, flytande tvål strumpor och lite mer jox därifrån.
På IKEA köpte jag faktiskt bara två underlakan och en blomma. Hallå vad hände, jag som alltid handlar massor.. Nej det är väl så att det gäller att hålla hårt i slantarna nu när jag är sjukskriven. Lite lunch hann vi också med och sen en latté på Espresso House.