fyra dagar

Nu är det bara fyra dagar tills Suss och jag åker till Kreta/Kata Stalos. Ska bli så skönt trots att jag är så "handikappad" som jag är.
 
 

Badat.

I går hängde jag med Eva igen, tre gånger i sommar helt otroligt. Vi tog en tripp till Magda gård, ett bondställe som har lanthandel, fik och loppis. Handlade lite isterband som vi skulle fixa till lurre.
 
 
 
Efter det åkte vi till Evas land, fixade en supergod lunch. Isterband och stuvad potatis. En stund senare fikade vi och sen gick vi ner till badet. Lite kallt va det fast det va 22 grader. lite otrevligt va det för det kom en snok simmande, det vill man ju inte ha runt sig när man badar. Detta att ta simtag gick inte alls, det gjorde så ont i axlar och armar.
 
 
Stack hem vid fem sen blev det inte mycket gjort resten av kvällen, gick och la mig tidigt. Är ju konstant trött eftersom jag sover så otroligt illa.

Denna helg.

I fredags kom Sara hem, så kul att träffa henne igen. Blev inte att vi gjorde så mycket, satt och sippa lite vin och bara prata.
I går (lör) åkte vi därimot på lite sightsing i Södermanland. Vi va bland annat på Taxinge för där hade hon aldrig varit. Så mysigt där.
 
 
 
Efteråt åkte vi på massa små fina vägar tillbaka hem.
🌹🌹
 
I dag (sön) kom Tom hem för nu va det dags att gratta Lennart lite i efterskott. Julia fattades tyvärr eftersom hon är på väg hem från Grekland.
Jag bakade tårta, marängtårta efter önskemål.
Ja vi käka mat och fikade och sen vid fem va det dags för Sara att åka tillbaks till Stockholm.
Ja det va vår helg det.