Jeanette

30 dec 2017
Idag skulle jag och Julia hälsa på  Lennart på Akademiska men han sa ifrån besök för han orkade inte. Vi tog beslutet att åka till Uppsala i alla fall. När vi kom dit gick vi direkt till Wayne´s för att äta lite lunch innan vi kunde checka in på hotellet.
 
 
Sen gick vi till hotellet som låg mitt i stan.  Rummet va inte stort men vi fick ju rum i alla fall.
Vi hade bestämt oss för att mysa på spa avdelningen så vi knallade i väg direkt. Jätte fräscht och mysigt. Vi bubblade, drack bubbel och bastade och bara njöt i minst tre timmar.
 
 
Det va ju tänkt att vi skulle ut och käka senare på kvällen men vi orkade inte. Så vi bara slappade i sängen och tittade på Skönheten och odjuret.
 
 
julafton 2017
Ja denna dag har också varit så knepig, inte alls som den ska. 
Vi åkte till svärisarna på fm och fikade och lämnade lite julklappar till dem. Kändes konstigt att sitta där och julfika när L inte va med.
Den traditionella bilden utanför huset i Hällby.
 
 
Efter att vi varit hemma en stund gick vi upp till lasarettet med några julklappar och för att titta på Kalle med Lennart. Kändes också konstigt att se Kalle för det är alltid då jag fixar käket. Ja sen gick vi hem igen och firade jul här hemma. Hoppas det va första och sista gången som L inte va med.
Maten blev det inte mycket med, hade inte orkat gjort nånting.
 
 
pizza i stället..
Den här julen blir verkligen sig inte lik på något sätt. Den 23 brukar vi alltid ha ost och vin kväll här hemma men inte i dag. I stället fick det bli pizza kväll efter lasarettsbesöket.
 
 
Det känns så konstigt att inte Lennart är hemma, att vi ska fira jul utan honom.