Jeanette

Dag 1/ Torrevieja
Nu börjar första dagen här i Torre vara slut och här kommer en liten summering.
Flygresan gick bra men va lite seg, hade en man brevid mig som plockade upp matsäck med massor med hårdkokta ägg. Stank som fasen, lite ohyfsat tycker jag faktiskt. När vi kom fram till Spanien och Alicante tog vi faktiskt en taxi till Torre/ 60 euro, så värt. Så skönt att komma direkt till vår adress Calle Finlandia. Lägenheten som vi fått låna ägs av Julias kompis Felicias familj. Så himla fin lägenhet i tre plan. Längst ner ett kombinerat vardagsrum och kök, balkong och en mindre toa. På mellanvåningen två fina sovrum, en balkong, ett stort badrum  och på tredje plan en jätte stor takterass. I lägenheten fanns allt som man kan tänkas behöva, handdukar, badlakan, sängkläder, tvättmaskin, solsängar till stranden, picknick korgar, solhattar och wifi. Ja det va bättre än ett hotell.
Maffig grind in till lägenheten.
 
 
 
☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️
 
Efter att vi släpat in våra väskor och bytt om lite gick vi i väg för att äta lite lunch. Det blev väl ingen riktig lyckoträff precis men den stoppade hungern i alla fall. Efter det gick vi hem och tog ett dopp i poolen och solade en stund.
 
 
 
Ja efter ett tag vid poolen gjorde vi oss i ordning för att gå och handla lite. Vi hade två affärer som låg bra till för oss.
 
 
Ja sen hem och hänga på terassen resten av kvällen. En bra första dag i Spanien.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress