Jeanette

Söndagkväll..
I dag har jag fått lite gjort, otroligt. Eller ja, jag har kanske inte gjort så mycket men jag har varit med som sällskap till min man.
Fast först i morse åkte jag och veckohandlade. Finns inget tråkigare än att göra det. Förresten ljög jag när jag skrev att jag ÅKTE ☺️   Min käre man skjutsade mig så klart och medan jag handlade gjorde han några ärenden.
Jag handlade bara LITE, eller hur. Vi är två personer i hemmet nu för tiden och endå handlar jag som att vi fortfarande är fem här hemma. När ska jag lära mig. Gud vad pengar vi skulle spara om jag kunde minimera mina köp. 
 
 
När maten va uppackad fixade vi kaffe och bredde några mackor och åkte ut till garaget. Lelle bytte till sommardäck och jag satt med näsan mot solen. Efter däckbytet blev det fika och mums vad bra det smakade. Första fikat ute, 26 mars och 15 grader varmt, inte illa.
 
 
Efter att vi va klara där åkte vi till torpet och där gjordes däckbyte på släpkärran. Ja sen va det dags att åka hem igen. Klockan bara rasslade på, för att det blivit sommartid.
Till mat blev det köttstroganoff med pasta och jag tog blomkålsris.
 Resten av kvällen tillbringas här i soffhörnet.
Adjöss..
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress