Jeanette

Morsdag 🌹
För mig har det ju också varit morsdag i dag men tyvärr har jag inte fått några kramar av mina barn. Känns lite konstigt vid vissa tillfällen att de inte är här hos oss utan att de lever sina liv i en annan stad. Fast självklart blev jag ihågkommen med både blommor och telefonsamtal av alla tre. Sen dröjer det ju bara en vecka tills jag får träffa dem när jag åker till Stockholm.
 
 
Tack mina fina ❤️❤️❤️
 
 
Morsdag 🌹
Jag önskar jag kunde få krama om min mamma och tala om hur mycket hon betyder för mig men tyvärr är det omöjligt eftersom hon inte lever längre.Det blev i stället en tur till kyrkogården med en fin bukett till henne.och där fick jag tala om för henne att Hon va den bästa mamma man kunde ha.
Älskar dig mamma ❤️
 
 
 
Min helg

Är solokvistare denna helg då Lennart är nere i skärgården. Han åkte i torsdags fm och kommer hem i morgon. Vad har jag gjort då när jag varit själv? 

I torsdag slappade jag bara och kollade en säsong av Nashville, tittade igenom alla sommarkläder och testade dem. Jo just jag va på donken med Suss också.

I fredags va jag en sväng på stan. Denna helg är det Vårfestival och pride festival. Massor med folk  och fantastiskt väder.

Skulle gärna vilja ha en sån stor spegel hemma.

Gud vad jag ser tjurig ut jämnt på alla bilder.

Efter stan blev det balkonghäng ett par timmar. Fixade lite god mat bestående av stekta champinjoner, varma rödbetor och wokade morötter och broccolibollar med ost i, ha ha konstig blandning men gott. Sen vart det mer tittande på Nashville serien.

I dag på dan, kl 12 startade Å-loppet och de springer förbi hos oss och jag brukar alltid fota mina jobbankompisar men denna gång skippade jag fotandet utan hejade bara från balkongen.

Vid tre kom Suss och hämtade mig så åkte vi ut till Rusta för att handla.

Detta blev det.

Ja nu i kväll har det bara blivit balkonghäng och gissa om jag längtar till min soffa kommer då blir det ännu mysigare att tillbringa kvällarna på balkongen.