Jeanette

Min helg

Är solokvistare denna helg då Lennart är nere i skärgården. Han åkte i torsdags fm och kommer hem i morgon. Vad har jag gjort då när jag varit själv? 

I torsdag slappade jag bara och kollade en säsong av Nashville, tittade igenom alla sommarkläder och testade dem. Jo just jag va på donken med Suss också.

I fredags va jag en sväng på stan. Denna helg är det Vårfestival och pride festival. Massor med folk  och fantastiskt väder.

Skulle gärna vilja ha en sån stor spegel hemma.

Gud vad jag ser tjurig ut jämnt på alla bilder.

Efter stan blev det balkonghäng ett par timmar. Fixade lite god mat bestående av stekta champinjoner, varma rödbetor och wokade morötter och broccolibollar med ost i, ha ha konstig blandning men gott. Sen vart det mer tittande på Nashville serien.

I dag på dan, kl 12 startade Å-loppet och de springer förbi hos oss och jag brukar alltid fota mina jobbankompisar men denna gång skippade jag fotandet utan hejade bara från balkongen.

Vid tre kom Suss och hämtade mig så åkte vi ut till Rusta för att handla.

Detta blev det.

Ja nu i kväll har det bara blivit balkonghäng och gissa om jag längtar till min soffa kommer då blir det ännu mysigare att tillbringa kvällarna på balkongen. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress