Jeanette

Magnetröntgen..
Nu har jag nyss kommit hem från Stockholm, känns som jag är där lite då och då nu för tiden. Jag åkte upp i går och jag kände att jag inte alls va i form, feberfrossa och hängig. Fast jag va ju tvungen att åka eftersom jag skulle göra en magnetröntgen på min ena axeln. Hade fått en kvällstid till kl 19.30 men jag va där tidigare så jag hade tur att få komma in en halvtimme tidigare. Jag tyckte det va ganska jobbigt att göra röntgen för att man va tvungen att va så stilla och det va visst inte jag, så de va tvungna att ta om två gånger.
 
 
Efter att det va avklarat stack jag hem till Sara.
 
 
Hon hade fixat smaskiga smörgåsar åt oss och varsitt glas vin, så vi skulle sova gott. Det blev tidig läggning för oss båda.
 
 
I dag på fm ringde Julia och ville träffas, så köpte med en massa gottis och kom hem till Sara, Tom kom också på fika. Så mysigt att träffa alla. 
Efter ett par timmars umgänge va det skola för Jullan och jobb för Tom så då åkte vi in till stan. Tom o jag hann med en fika till på Centralen innan vi sa Hej då.
Tåget hem va knökfullt och jag fick stå enda till Strängnäs, inte poppis alls.
Nu är jag helt slut och ska gå och sova fast kl bara är 21.30 och det är fredag kväll.st
 
Kväller

Nu är det kväller och jag ligger här trött och slut i soffan.  Kom hem från Stockholm vid 16 taget.  Besöket på City Ortopeden gick väl bra. Han trodde inte att det va frozen shoulder utan det lutade mer åt att några muskelfästen va trasiga.  Ja det är väl inte så kul förstås för då blir det operation.  Ska tillbaka om ett par veckor för magnetröntgen.  Efter att jag va klar gick jag till sushin och käka lite lunch med Frida.  Efter det blev det en sväng till Åhlens o Lagerhouse och sen hem igen. Vetekatten.


Sitter just nu och tar mig en fika på Vetekatten i Stockholm.  Tog tåget hit lite för tidigt för att inte missa mitt besök på City Ortopedi. Hoppas det kan bli nån ordning nu på mina armar/axlar och handled. Fast jag tvivlar. 
I alla fall smakade det bra med morgonfikat här.