Jeanette

Evas dag...
Eva blev väckt av lite vacker skönsång av mig, i dag på hennes 60 års dag.
 
 

Vi hade ju båda beslutit att vi inte vilel bli firade av diverse personer på hemmaplan förutom den närmsta familjen därav vår Mallorca resa. Vi gjorde likadant när vi fyllde 40 år.
 
Ja inte hade jag någon mysig födelsedagsfrukost att duka upp på balkongen utan der blev en standard, precis som gårdagens.
 
Vi va väldigt ivriga att äntligen få gå ner till stranden, den långa härliga beachen.
Wow vilken strand, så jäkla fin med hård vit packad sand som inte ens blev varm. Man kunde gå på den hela dagen utan att bränna fossingarna.
Solstolar och parasoll i mängder, där alla såg lika dana ut, snyggt och prydligt. Det häftigaste av allt va att det fanns en safetybox vid varje parasoll, något jag aldrig sett förut.
Havet är fantastiskt med sitt klarblåa vatten. Lite jobbigt dock att det är så otroligt långgrunt men det kan man leva med.😀
 
 
Ja vi tillbringade rätt mycket tid i vattnet kan jag lova men efter mycket bad och sol blev vi ju lite småhungriga. I stället för att gå till strandresturangen gick vi till en smörgåsbar och köpte varsinn baugette och cola och tog med till stranden igen.
 
 
Vid halv fyra taget kände vi oss färdiga med bad och sol. Skönt att ha nära till hotellet, ett par hundra meter bara.
 
fortsättning följer....
 
 
Väl hemma på hotellet blev det lite slappa, balkonghäng med varsin brezzer, lite duchande och snart nog va det dags att tänka på födelsedagsmiddagen för Eva.
Vi tog strandpromenaden till Port de Alcudia. Ja där fanns ju massor med restauranter att välja på men vi fastnade för ett ställe som hade ribs som såg sagolikt goda ut.
Vi beställde ett jätte gott rödvin från Mallorca
 
Skål Eva
 
 
Ett kg ribs var stoppade vi oss, herre gud så mätta vi blev.
 
 
Men det är klart vi orkade med efterrätt också.
 
 
Fast efter den middagen önskade vi nästan att färdtjänst hade hämtat oss.
Till sist fick vi varsitt glas cava som avslutning, passade ju jätte bra dagen till ära.
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress