Vad ska jag skriva...

Det är tur att jag använder min blogg till fotoutmaningen 365 bilder annars skulle det aldrig hända något här. Det är svårt att skriva personliga bloggar när man inte riktigt vet vad man ska berätta. Har ju ingen speciell inriktning, varken heminredning, mode, mat, bak eller rese inriktning 😄 Inte är det många som går in och läser heller så då är man ju inte så taggad att försöka att tota ihop något.
Kan ju i alla fall skriva att jag gjort en supergod fisksoppa med saffran här om dagen.😋 Lite lax, lite torsk, lök paprika, purjo, fiskfond, saffran, chilli, grädde, creme fraiche, vitt vin, morötter och en näve räkor. Nam nam...
 
Ja nu har jag varit arbetslös en månad och ja lite knepigt känns det. Har varit på handläggarmöte på AF men blev väl inte så mycket klokare för det. Det ska till en utredning om vad jag klarar och inte klarar med min "funktionsnedsättning" som hon kallade min onda höft. Ja lite fundersam såg hon ut när jag kom in med en krycka. Inget som FK informerat om precis..
Jag har nu sökt några jobb och filat på ett CV och ja inte det lättaste när man aldrig gjort sånt. A-kassan har jag inte fått något besked från ännu, så det lär väl dröja länge innan jag får börja stämpla.