Jeanette

Tjabba!
 
Goddagens eller gokväller rättare sagt. 
Ja jisses hörrni det blev verkligen en tidig kväll för mig i går kväll, låg i säng redan vid åtta taget. Försökte läsa lite men huvudet sa ifrån, ont ont. Alltså jag vet inte vad det vad med mig. Sov sen nästan hela natten men vaknade med en dunder skallebeng och även ont i kroppen i dag med men mota bort den med lite alvedon och frukost. 
Vad tycks om mitt porslin då? Köpt sex koppar, fat och assietter för 100 kr på Myrorna. Blir glad av dem, vilken lycka med brickan från Indiska som passar som handen i handsken...
 
 
 
TIllsammans med frukostintaget gjorde The handmaid´s tale mig sällskap En mer obehaglig serie än det va länge sen jag såg. Nog får man sig en funderare alltid. Ska försöka få tag på boken Tjänarinnans berättelse av Margret Atwood som ligger till grund för serien.
 
 
 
 
 
 
Hon har också skrivit boken Alias Grace som finns som miniserie på Netflix och har ni möjlighet att se den så GÖR det. Så bra!!
 
 
 
(ja som ni förstår är bilderna lånade från nätet)
 
Ja sen hade jag sån tur att Suss ringde mig och undrade ifall jag ville följa med en snabbis till Västerås och Chilli. Hon skulle kika på några loungemöbler. Jag va ju inte sen att haka på.  Fast det roliga va att möblerna fanns inte, så vi åkte alltså dit i onödan 😂
Blev lite lurre på donken i alla fall
 
 
Sen när Lelle kom hem åkte vi och veckohandlade (alltid lika trist) men eftersom han ska i väg till skärgården på torsdag va det lika bra att få det fixat.
Nu sitter jag här och glor på hockeyn och laddar för att gå och lägga mig. God Natt..
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress