Jeanette

Bohemian Rhapsody
Jag är en sån som går väldigt väldigt sällan på bio och gör jag det vill jag ha "valuta för pengarna" och ja det fick jag verkligen denna gång.  
Jag och Eva B va och tittade på Bohemian Rhapsody och jäklar i havet. Den filmen hade allt.  
Man fick både skratta, gråta och njuta av ett bra skådespeleri och framförallt uppleva den fantastiska sång och musik som bara Queen kan framföra. 
Rami Maleks tolkning av Freddie Mercury va enastående, Ramis kroppsspråk va så exakt.  Alltså jag går gärna och ser den en gång till. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

För att vara korrekt nu så skriver jag att bilderna är hämtade från Google, förutom den sista då😂


Gå och se filmen ni som inte gjort det ännu och res er inte förren  den sista  musiksnutten  tystat på filmen.  

Reumatologen.
(null)

Ja hörni här satt jag och väntade på servicebussen till lasarettet.  Har sån tur att den bussen går precis utanför oss och åker enda fram till Mälarsjukhuset.  Jag hade ju äntligen fått tid till reumatologen efter i stort sett haft ont i min kropp i 1 1/2 år.  Den sista diagnos jag haft är muskelreumatism och mot det har jag petat i mig kortison. Fast nu menade läkaren på reumatologen att det nog rört sig om ledgångsreumatism hela tiden.  
Kontentan av det hela är att nu ska jag börja äta cellgifter i låg dos.  Biverkningarna ska enligt henne endast vara illamående och magont.  Kan jag nog stå ut med för det rör ju sig bara ett antal timmar efter pillerintag. 
Ja sen ska jag på röntgen för att röntga händer, fötter och lungor, träffa arbetsterapeut, sjukgymnast och även en kurator.  
Ja vi får hoppas att det blir bra det här.  
En måndag i november
I dag överraskade jag Tom och Julia med en riktig smarrig frulle, precis som jag vill ha den😋

(null)

Länge och väl satt vi och myste framför tv:n
Sen blev det en promenixare runt ån..

(null)

(null)

(null)

(null)

Sen när vi kom hem blev det lite fika för att sedan skulle Jullan o Tom göra sig i ordning för TT åka till Nyköping.  
Julia har fått ett stipendium från Södermanlands landstings kulturpris. Så det skulle vara prisutdelning och därefter middag.  
Så stolt över min LillStrumpa❤️