Jeanette

måndagkväll
Snart är denna måndag slut och läggdags för mig. Tänk jag som alltid varit sån kvällsmänniska har blivit världens tröttmössa, går gärna och sussar vid tio taget på kvällen.
 
Fick besök av Tompa lompa i dag. Lite fika och ett par avsnitt av Mr Merzedes innan vi gick ut i det fina vädret. Soligt men blåsigt.
 
 
Damen i bild stod i vägen när jag skulle ta en fin bild över ån😂
 
 
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
 
Till middag i dag testade jag på något nytt, smarrigt och gott blev det.
Pasta med heta räkor..
 
 
Skriver receptet på min andra blogg i morgon. Gå gärna in och kika där.
 
 
 
 
Hej och godnatt med er, särskilt du Jullan💖
 
Denna helg...
I fredags blev det en tur till stan. Va ju där förra fredagen också så inte hade det hänt så mycket sen sist. Jo det hade blivit 70 % på rean inne på Indiska. Så det blev ett par brallor och en jätte oversize tunika.
 
 
Lennart undrade igen vad det va för pyamasbyxor jag köpt
 
Ja sen va jag på Myrorna och köpte några böcker som vanligt och två muggar från PIP collection, bild på muggarna kommer vid ett annat tillfälle.
 
 
Promenaden hem gick genom ett soligt Eskilstuna.
 
 
I går lördag va vi på på kalas i Ärla och grattade den äldsta av ungarnas kusin. Alltid en fröjd att åka dit för där finns det fantastiskt gott fika. Åsa (frun i huset) är enorm på att baka.
Hade mina "pyamasbyxor" på mig.
 
 
Kusinbarn på bilden
 
 
 
På kvällen kikade vi på Så mycket bättre och det är nog tveksamt om jag kommer att fortsätta att titta på det, så kasst och inga artister som tilltalar mig.
 
 
I dag söndag har det veckohandlats, rullat köttbullar, slappat och absolut inget mer. Lennart har varit uppe i Torpet och spikat tak i sovrummet. Ja det blir snart dags för väggmålning. Tror att det kommer en grå färg på väggarna. Hmmm, eller!!!