Jeanette

Kanelbullens dag...
I dag är det kanelbullens dag och vad passar då inte bättre än fika på Espresso House när jag i alla fall är på stan.  Espressos nyhet är deras kanelbullar och jag bara säger mums fillibabba. Bullen och en kopp chai så är jag sockerbombad för ett par timmar. 
 
 
Har också varit inne på banken och hört mig för hur jag ska göra då jag hittar två 500kr sedlar hemma i byrån, så klantigt av mig.  Skulle tydligen fylla i en blankett för att sedan skicka i väg till Riksbanken.  Lite läskigt att skicka 1000kr i ett kuvert, man vet ju hur posten är. 
 
(null)
 
Har sen också varit på hälsokontroll för att jag uppnått den höga åldern som 60 år 😫
Alla värden va bra förutom blodtrycket som va lite för högt men det beror säkert på mitt "pillerknapande"  Det där lät inte bra, pillren är kortison, alvedon och kalktabletter. 
Ja vikten va det ju lite prat om också men talade ju om att jag är med i VV och det tyckte distriktan va ett bra val, de har ju ett sunt tänk.  Fast i dag blev det då lite fusk med tanke på vad det är för dag.  
Om en stund kommer det vara hyllning här på torget för Svenska mästarna i Speedway som andra året i rad är vårat Eskilstuna lag Smederna. Tror jag ska dit och hylla dem. 
 
(null)
 
 
 
Nu så Jullan vet du vad som hänt hittills i dag. 😂
 
 
Föresten så blev det en bulle till 😀😂
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress