Jeanette

Mina konstiga dagar..
Vet ni det har varit några konstiga dagar för mig...
I måndags kväll fick jag så ont i min högra ljumske och smärtan tilltog bara mer och mer. Kunde varken ligga, stå, sitta eller gå. Försökte sova inne i rummet för att inte störa Lelle men fy fan vad ont jag hade. Mitt i natten började jag fundera på om det va en propp jag fått, försökte googla lite på det men blev väl inte klokare för det. I alla fall när L klev upp på morgonen fick han köra mig till akuten. Kom fort in och fick en brits att ligga på men sen tog det sin lilla tid. Det togs lite olika blodprover och innan de fick svar på dem fick jag inget smärtstillande.
 
 
 
Till sist fick jag i alla fall morfin och alvedon och vid halv 10 taget blev jag skickad på ultraljud. Som tur så va det ingen propp utan vätska i höftleden som skulle sugas ut senare under dagen.
Fick ligga kvar nere på akuten och fy satan i gatan trots piller en djävulusisk smärta.
Vid 11 kom en syrra in med lite fika till mig, te och smörgås och sen slocknade jag faktiskt en stund.
Va lite nervös för detta med att suga ut vätskan men det gick bra när det väl gjordes, sen ner på akuten igen.
 
 
Ja sen låg jag där till 6 taget då beslutet togs att jag skulle bli kvar, så då skickades jag till ortopedavdelningen. Där va det så fullt så jag fick sova inne i badrummet, men hellre det än i korridoren.
Fick lite middag serverad som inte va någon höjdare, "skolpotatis" och nån gummibiff men senare kom kvällsfikat och det är ju bara bäst.
 
 
Ja natten gick ju lite så där, trodde jag skulle kunna sova efter att varit vaken i 40 timmar men nja kan jag väl bara säga.
Hungrig som en gnu va jag ju också och längtade efter frulle men i stället blev det svält och dropp. Jag skulle nämligen bli opererad???
 
 
Den grekiska läkaren tyckte jag hade bruna ben och blev väldigt nöjd med att jag sa att jag precis kommit hem från Grekland🌞
 
 
Men Nej det blev ingen operation, där hade jag legat hungrig hela dagen i onödan.
Middagen kom och de sa att det va kalops😂🤣😂
 
 
Fy f*n
 
Nästa ntt blev lika, svält från midnatt dropp kl 05, kl 10 kom de in och sa, ingen operation. Så då blev det frulle. jippie!!!
 
 
Fick även göra en Magnetröntgen i dag och ärtsoppa och pannkaka till lurre, det va gott..
 
 
Köpte mig en bok som tidsfördriv.
 
 
Ja det blev en repris igen natten mellan tors fre. Svält från midnatt och dropp kl 05 men sen hände det inget mer utan det beslutades att jag skulle skrivas ut.
Ja läkarens teori är det att det nog är reumatism jag drabbats av, så nu skickas ärendet vidare till reumatelogen.
 
Ja nu är jag hemma igen och jag ska alldeles strax gå och lägga mig och ja jag mår bättre.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress